Uusia tuulia Ukkolassa

Ukkolassa alkaa selvästi klipsu-villitys.

Tässä on vähän alkua.

Mutta kyllä kahvipussikassejakin vielä sidotaan.

Uusiksi loimiksi on tulossa neidonpolkumatto eli aikaisemmin julkaistun akanjuhlapolku ohjeen mukaan. Kainuun peilikästä mattona olemme myös päättäneet kokeilla.

Leppäliina sidoksen laitamme luonnon harmaaseen pellavaloimeen. Katsotaan nyt mitä siitä sitten kudotaan. Vanhoilta kotisivuiltamme  googlen kautta löysin edellisten leppäliinapyyhkeittemme kuvan. Sinisestä kahvipöytäliinasta on myös ollut puhe.

Seuraapa siis sivujamme, kyllä näistä pikkuhiljaa alkaa ilmaantua kuvia.

2 vastausta artikkeliin ”Uusia tuulia Ukkolassa

    • Hei Kaisa
      Minun täytyy sinulle ihan rehellisesti vastata. Akan polku nimen saanut matto, jonka siis aluksi piti olla muurahaisenpolku, on yhä puissa. En tiedä miksi tuo loimi kulkee niin hitaasti. 40 metriähän sitä on luotu ja vielä näyttää tuKilla olevan lointa. Muihin puihin akanjuhlapolkua, joka nimi oikeesti taitaa olla neidonpolku, ei ole saatu vetää. Ohje tuossa edellä on. Yritä jaksaa odottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *