Joulu saa…

Akkojen blogi on ollut useita viikkoja pois päältä. Kaikki joutuu meidän omasta töppäilystä, osaamattomuudesta ja pikkiriikkisen  myös webhotellin loivaliikkeisyydestä. Mutta nyt on kaikki hyvin.

Olemme syksyn aikana muuttaneet Suosaaren tyhjentyneen vanhainkotirakennuksen vintille. Urakka oli niin suuri, että vain vähän on saatu kudottua tänä syksynä. Mutta himmelikurssin pidimme Martoille ja myyjäiset olivat itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Kaikki meni oikein hyvin.

Akan juhlapolkua on kysytty. Se on vasta tukilla ja olisi sitä jo kudottukin, jos meillä olisi ollut 120 cm pituinen 30:n pirta. Sellaista on etsitty kissojen ja koirien kanssa, ja viimeisin päätös taitaa olla, että ostetaan uusi pirta. Teidän jotka tuota lointa odotatte, pitää vielä jaksaa odottaa tammikuulle. Lupaan heti laittaa kuvan ja juttua, kun on mitä kertoa.

himmeli2Tämän himmelikuvan laitan sinulle ystävä hyvä joulukortiksi. Se ei ole niitä malleja, joita Marttojen kanssa teimme, mutta ihan kätevä, koottu lasihelmistä ja oljesta. Tuon himmelin kanssa ei tule säilytysongelmia.

Oikein Hyvää ja Rauhallista joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *