Vuodenvaihde

Onnellista Uutta Vuotta kaikille ystävillemme!

myssyjaVuodenvaihteen juhliin iloinen kuva sytomyssyssyistä. Jaana on ottanut kuvan äitinsä Ritva Outisen neulomista sytomyssyistä. Etualla olevat siniset myssyt taas ovat akkojen omaa tuotantoa. Jaana kiikuttaa nämä myssyt Saimaan syöpäyhdistyksen toimistoon. Anu on vienyt jo toisen mokoman suoraan keskusairaalaan. Kiitos Ritva!

Hyvät akat, oletteko huomanneet?

Täytämme tammikuussa 10 vuotta. Huomasin tämän, kun selailin sivujamme oman blogini päivityksen takia. Kansalaisopisto lopetti opetuksen syksyllä 2003 ja reippaat Akat ryhtyivät heti toimeen. Miten se aika näin nopeasti rientää?

Terveisin Leena

Yksi vastaus artikkeliin ”Vuodenvaihde

  1. Tarja tässä kaipailee ihanien Akkojen taiteellista työskentelyä saadakseen unelmamatot loppuelämäksi.Tarjalle voi lähettää sähköpostia-Hyvää ja onnellista Uutta Aikaa 2104 Akoille! Voi soittaakkin (poistin puhelinnumeron, saa minulta jos joku tarvitsee/Leena)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *