Kahvipussikurssi

Kun katselee Ukkolan akkojen blogien kävijätilastoja, niin tätä kudontapiirimme blogia kuin Sarin ja Leenan blogien kävijämääriä, niin useimmin eniten kävijöitä on kahvipussikassiemme esittelysivuilla ( akat_1 ja akat_2, Sari, Leena).

Nyt järjestämme kahvipussiaskartelusta kurssin itsellemme, mutta myös otamme ulkopuolisia mukaan.

sarinsydänkorejaKassit taidamme jo kaikki osata tehdä, mutta tälläisiä koppia tekee mieli ja Sari on luvannut opettaa. Mutta jos sinä haluat tehdä kassin vaikka juhlamokkakukkasin, niin se ilman muuta opetetaan sinulle.

Meidän kudontatupamme sijaitsee Suomsaaren vanhaikodin vintillä. Alakertaan tulee pakolaiskeskus nyt lokakuun aikana ja meidän varastohuoneemme irtisanottiin. Nyt on tilamme mullin mallin täynä tavaraa, joten vintille emme mahdu. Pyysimme Hiirolan Hilmoilta saada tulla heidän kokoontumistilaansa Hiirolan koululle. Hilmat suostuivat pyytöömme, kiitos.

Kahvipussikurssi on la 31.10.2015 klo 11 – 14 Hiirolan koululla, maksu 10 €. Ota mukaan sakset ja kahvipusseja. Seuraavasta kokoontumisesta sovimme paikan päällä yhdessä, sillä yhdellä kertaa ei kassi valmistu.  Ilmoittaudu sähköpostilla: sari@ukkolanakat.net. Sarilta voit kysyä myös tarkempia tietoja pusseista ja niiden esikäsittelystä.

pikkupussikassi valmiinaJos haluat tehdä vaikka tälläisen pienehkön kassin, niin  tarvitset 144 pientä kahviloiden annospussia. Kaupan kahvipusseja yhteen kassiin tarvitset puolet vähemmän. Pussit aukaistaan vain pohjasta. Katsele linkkiemme kuvia, niiden pohjalta pääset aika pitkälle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *