Joulutervehdys

Olen yrittänyt päivittää blogiamme. kirjoitin pitkän jutun, käsittelin sitä varten melkein kymmenen kuvaa. Nyt vaan on niin, etteivät kuvat siirry palvelimelle ja en ymmärrä mitä tehdä. Onneksi sain sentään yhden kuvan sisään, juuri sen minkä myötä olisin tuossa jutussani toivottanut teille, blogimme ystävät, hyvää joulua. Teitä ystäviä nimittäin on, vaikka emme ole päivittäneet uusia juttuja pitkään aikaan. Seuraan sivuston käyttöä Google Analyticsin kautta. Hakusanoilla tulee paljon kudonnasta kiinnostuneita, mutta teitä vanhoja kävijöitäkin riittää. Kiitos teille.

Pyrin selvittämään missä vika. Sama vika näyttää olevan myös minun blogissa. Kirjoittamani teksti ja kuvat ovat tallessa, joten ne tulevat esiin, mutta se saattaa mennä nyt yli joulun.

Nyt joulukuvaan, se on kuva Eevan viime viilkolla puista ottetusta poppanasta. Eeva on hyvä sommittelemaan ja käyttämään värejä. Tuo yli kaksimetrinen poppana tulee pitklle pirtin pöydälle nyt jouluna.

eevan-poppanaHyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

2 vastausta artikkeliin ”Joulutervehdys

  1. En oo täällä pitkään aikaan käynyt mutt eipä täällä näytä tapahtuneenkaan. NÄin joulun tullessa muistui tämäkin osoite niinpä:
    Hyvää ja antoisaa joulunaikaa sekä kaikkea hyvää tulevana vuotena, toivottaa KristiinaS

    • Kiitos Kristiina kun kävit. Kyllähän meillä kudotaan, mutta kieltämättä hitaammin kuin aikaisemmin. mutta suurin syy, miksi ei mitään näy tapahtuvan on minussa. Olen laiskistunut päivittämään näitä blogeja. En myöskään jaksa kulkea muiden juttuja katsomassa. katsotaan pääsenkö tuon komenttisi kautta sinun luokse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *