Kudonnaisia Mikkelin kansalaisopiston näyttelystä

Heippa Akat

Olen saanut kansalaisopiston opettajilta luvan julkaista näitä kuvia täällä. Ensisijainen tarkoitukseni on saada teidät tuohon näyttelyyn joka on 18 – 25.4.2018. Arkisin se on auki 11.00 – 17.00 ja lauantaina ja sunnuntaina 10.00 -14.00. Osoite on Lönnrohtink. 7, ensimmäinen kerros. Toinen tarkoitus sitten on näyttää niille, jotka eivät näyttelyyn pääse,  mitä kotikaupungissamme on saatu aikaan. Kaikki työt eivät toki ole kaupungin kudontaryhmässä tehtyjä, vaan niitä on Ristiinasta, Anttolasta jne.

Kaikkea en toki kuvannut. Ennen kaikkea olin siellä kansallipukujen takia. Se harmittaa etten ottanut kuvia Ristiinassa tehdyistä muovikasseista, jotka oli tehty mustan jätesäkin päälle silittämällä päällysmuovin alle kaikkea mielenkiintoista. Sellaista me ei olla koskaan tehty.

Terveisin Leena

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *