Helmitöiden jatkokurssi ja lokakuun kokous syyskuussa

Satu ohjasi meitä syvemmälle helmitöiden saloihin. Uutena asiana opettelimme linkittämistä metallilangalla,  muuten jokainen sai tehdä sitä mitä halusi. Niinpä syntyikin helmiä, rannerenkaita jä kännykkäkoruja. Ne linkitkin opetteli ainakin puolet porukasta.

helmeily1.bmp

Kuukausikokouksemme olisi ollut lokakuun ensimmäisenä keskiviikkona, mutta otimme varaslähdön ja pidimme sen helmeilyn jälkeen.

Ostokset Kauhavan kangasaitasta  Seinäjoen messumatkan yhteydessä puhuttivat kovasti. Päätimme ostaa heijastin lankaa, loimi ja kudelangat kuultokuvaloimeen ja jouluiseen ripsiliinaan raitalankaa. Jos lisäostoihin tulee tarvetta, niin Paula-rahastonhoitalle soitto Kauhavalta, niin eiköhän lupa heltiä. Uusia loimia suunniteltiin jonkin verran, vaikka vapautuvia puita ei ole tiedossa. Paljon puhutti myös Ukkolan kunto, toivottavasti taloa ei panna käyttökieltoon vielä pitkään aikaan. Köyhä kaupunkimme ei sitä varmasti kunnosta.

Askartelutilamme pöytä helmitöiden takia jouduttiin raivaamaan ja siellä olleita töitä nostettiin eteisen penkille.

penkki.bmp

Joten uusi kuva eteisestä. Pohjoisen suunnan ikkunan eduspenkillä  on nyt tiilimaalauksia ja krakleerattuja ruukkuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.