Kutsu ja muutama kuva saippuoista

Pia on kutsunut meidät Ihasjärven koululla pidettävään käsityöiltaan 29.8. klo 18.00. Käsityöillassa on mukana neulesuunnittelija ja Ihasjärven koulun ex-opettaja Mari Muinonen. Kivahan se on lähteä katsomaan ja kuuntelemaan mitä neulesuunnittelijana maailman mainetta saavuttanut mikkeliläistyttö kertoilee. Joten sinne! Tässä on vielä linkki Marin viime vuonna ilmestyneen kirjan esittelyyn ja alla Pian lähettämä ilmoitus illasta.

Saippuakurssilla oli sellaista tohinaa, etten taaskaan muistanut ottaa valokuvia, joten kuvissa on vain niitä Ukkolaan kuivumaan jääneitä saavutuksiamme. Marjapuurot löytyivät porstuasta ja Raijan unohtuneesta yrtti-rypsiöljyseoksesta teimme vielä keittiösaippuaa. Meille Eevan kanssa jäi kurssista mukava mieli, ja se merkitsee sitä, että koimme teidänkin olleen tyytyväisiä ja oppineen perussaippuan tekemisen.  Kiitos mukanaolosta!

J.k.  Jos himo saippuan tekemiseen syttyi, niin Ukkolassa on saatavilla lipeää sisäänosto hintaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *