Ihastjärvellä

Akat yllättivät Ihastjärven koulun käsityöillan väen runsaalla osaanotollaan.  Täytyy kiittää järjestäjiä mielenkiintoisesta illasta. Oli vaikka mitä esillä malleja, lankoja , kirjoja…   Ja senhän arvaa että juttua piisaa kun akat on paikalla ja käsitöistä on kyse. Saimme konkreettisesti hypistellä sekä materiaaleja että tuotteita. Varmaan monta uutta ideaa on jäänyt muhimaan mieliin odottamaan sopivaa toteuttamis ajankohtaa.                             Lisää vain samantapaista.

 

2 thoughts on “Ihastjärvellä

  1. Voi kun olis päässy mukaan! Mutta vahempainiltaan oli jouduttava… mutta hyvältä näyttää osallistuja kaarti 🙂

  2. AIVAN MIELETTÖMÄN KAUNIITA! Oliko noita klipsutöitä vaikea virkata.
    Meillä ei ole vielä tarpeeksi klipsuja, jotta saisi edes kukkaron kyhättyä.
    Terveisiä UKKOLAAN!
    Sinipellavaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.