Suuret kiitokset, lahjastamme iloittiin

Vein alkuviikosta Color Woolin lankakauppaan kerääntyneet ranteiden ja nilkkojen lämmittimet Moisioon, Mikkelin terveyskeskuksen saattohoito-osastolle. Niitä oli ennen kaikkea neulonut tuolla lankakaupan kahvilassa kokoontuva käsityöiltojen väki. Mutta  varmaan täällä nettisivuillamme on myös vieraillut jokunen Ukkolan ystävä, joka on vienyt neuleensa lankakauppaan. Lankakaupan Mia oli kerännyt lämmittimet neljään kenkälaatikkoon ja niissä oli yhteensä 35 erikokoista lämmitintä  niin naisten kuin miestenkin kokoa.

moisiossa

Tuolla osastolla henkilökunta osaa iloita tällaisesta lahjasta. Sen koi taas ihan yhtä voimakkaasti, kuin silloin kun vein sinne myssyjä. Näin myssylaatikon, ovat käytössä, sillä niitä oli selvästi pesty monta kertaa. Runsaiden kiitosten saattamana lähdin kotiin. Kuvassa osaston henkilökunta on avannut laatikoita liinavaatevarastossa.

Saimaan syöpäyhdistyksen toimipaikassa Mikkelissä ovat sytomyssyt lopussa. Erikoissairaanhoitaja Päivikki toivoo meidän niitä neulovan. Hän kertoo sairastuneiden olevan iloisia saadessaan myssyn lahjaksi. Mia ottaa myssyjä vastaan lankakaupassaan. Mistäs me saataisiin lisää neulojia? Yritetään jokainen puhua ystävämme mukaan näihin talkoisiin ja tehdään kesään mennessä iso kasa myssyjä. Päivikki sanoi minulle, että niitä ei voi tulla liikaa. Kun on hiuksensa sairauden takia menettänyt ja helle porottaaa, niin kaunis, iloinen myssy on mielyttävämpi päässä kuin peruukki.

Hei, tätäkin on vielä muutama päivä aikaa mainostaa:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *