Mikkelissä ovat sytomyssyt loppu

Mikkelin keskussairaalassa ja Saimaan syöpäyhdistyksen toimitilossa ovat sytomyssyt loppu!!!

Mistä saadaan myssyjen neulojia ja virkkaajia ja minne niitä kasataan ja josta ne sitten toimitetaan sairaalaan ja syöpäyhdistykselle???

Pari vuotta sitten niitä kerättiin lankakauppa Color Wooliin, ja samoissa tiloissa toimivan Neljäkasin käsityöiltojen porukan ja Ukkolan akkojen taholta ne toimitettiin perille. Tuota lankakauppaa ja sen siipien suojissa toimivia käsityöiltoja ei enää ole. Ukkolan akkojen tilat ovat Suonsaarella  syrjässä. Kun juuri olemme muuttaneet uusiin tiloihin, joiden löytäminen on vaikeaa, niin ei niitä sinne pysty kokoamaan.

Nyt ovat hyvät neuvot tarpeen.

Tämä meidän parin vuoden takainen kampanjamyssymme on saanut hyvän vastaanoton maailmalla. Sitä en kylläkään tiedä, onko se paras myssymalli, mutta näyttävä se on.

Täältä löytyy hyviä myssyohjeita.

Nyt kun uutta myssyjen keräämispaikkaa ei vielä ole ja sinä sellaisen haluat tehdä, niin voit viedä sen Aspolaan, mistä Päivikki, Saimaan syöpäyhdistyksen erikoissairaanhoitaja käy sen noutamassa. Hänen työpaikkansahan on on vain muutamaa kerrosta ylempänä.

2 vastausta artikkeliin “Mikkelissä ovat sytomyssyt loppu

  1. En uskalla luvata tekeväni, mutta otan kyllä harkintaan. Joitain sytomyssylankoja löytyy. Kankaista en niin varma ole, mutta kaivelen niitäkin.

  2. Lankakaupan Mia on edelleen olemassa ja lankoja on edelleen myynnissä. Pitääpä heitellä sinun kanssasi meilejä…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *