Puissa marraskuussa 2020

Jännää kaitaliinaa dagronloimeen. Tuo sopii pihapöydälle ja myös sisälle.

Kun tuota kuvaa katsoo tarkasti, niin siinä ensimmäinen vihreä osuus ja vielä seuraavakin, missä on punaisia täpliä ovat kudottu poppanalla, mutta tukille kiertyä vihreä liina on kudottu muovinauhalla ulkokäyttöön. Näistä täytyy laittaa kuva, kunhan sadaan tukilta pois.

Puuvillaista pikkupyyhettä kutoo mielikseen. Ukkolassa on puissa toinenkin pyyheloimi, pellavainen vohvelikylpypyyhe, mutta sen pääällä oli niin paljon tavaraa kuvauspäivänä, joten se esitellää seuraavalla kerralla.

toimikasraidat leikkivät hauskasti
Tämä mustaan loimeen kudottu matto taitaa mennä joululahjaksi lapsen perheelle.

Porukalla teemme tämän Marjan maton valmiiksi. Kuvassa se on kudottu jo loppuun ja tänään kuulin että se on otettu pois puista ja päättely ompelemalla on aloitettu.

Vippelää, tällä kertaa Pohjois-Karjalan raanusta saaduin virikkein. Vippelän kuteena on Pirtin kehräämön kaksinkertainen karstalanka ja se tulee pienen perintökeinutuolin matoksi.

Vippeläkin on ollut kamalan kauan puissa. Se kiinnostaa vain muutamaa akkaa. Tuosta loimesta on tullut pari englanninkielistä kyselyä. Huomasin ne vasta nyt ja kun olen saanut nämä kuvat julkaistuksi, lähden sitä selvittämään. Nuo puut taitavat vapautua jo jouluksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.