Hyvän joulun toivotukset

Hei !

Olen vähän laiskan pulskea päivittämään tätä kudontapiirini blogia ja ketään kutojaporukastamme en ole saanut innostumaan asiasta. Tästä huolimatta meillä on ihan mukavasti seuraajia, tieto siitä tulee minulle aina kuukausittain. Nyt toivotan teille kaikille täällä pistäytyville

HYVÄÄ JOULUA JA KÄSITYÖRIKASTA UUTTA VUOTTA !

Laitan nyt teitä ilahduttamaan kaksi kuvaa. Ensimmäisessä on joulunpunainen pienen keinutuolin matto vippeläloimestamme. Se on saanut vaikutteteita Pohjois-Karjalan raanusta, josta löytyy jopa kansatieteellistä tutkimusietoa.

Toisessa kuvassa makramee-illassamme alkunsa saanut kaimani tekemä pöllö tujottaa sinua, sivuillamme käyvä ystävämme, selvästi uteliaana.

Terveisin

Leena Ukkolan Akoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.