Eilan pikkuryijyt ja villakirjonnat

Eila oli kutonut villapohjia niin ryijyihin kuin villakirjontaankin paksuun pellavaloimeemme, ja valmistanut ne pieniksi taidetekstiileiksi kotonaan. Hän toi ne maaliskuun kokoukseen näytille. Kuvasin ne uuden shaaliloimen päällä. Eila oli taideteoksensa nimennyt itse, joltakin kun nimi vielä puuttui, niin keksimme yhdessä. Olimme kaikki mykistyneitä ihastuksesta tämän taitajamme töiden edessä. En kommentoi niitä nyt mitenkään, vaan laitan kuvan alle vain tekstiilin nimen.

syksy.jpg

Syksy

tammmikuun-viimeinen-paiva.jpg

Tammikuun viimeinen päivä

kukkaketo.jpg

Kukkaketo

elamanlanka.jpg

Elämänlanka

ruusuja.jpg

Ruusuja ystävälle

rentunruusu11.jpg

Rentunruusu

kesakukkia1.jpg

Kesäkukkia

6 thoughts on “Eilan pikkuryijyt ja villakirjonnat

 1. Ovat todella kauniita, aivan mykistyttävän ihania. Tuo villakirjonta on eräs niistä kiehtovimmista, vielä kokeilemattomista tekniikoista. Ryijyt ihan omaa luokkaansa. Huohhhh

 2. Aivan ihania nuo pikkuryijyt! Minullakin on metrinen pohja tuolla kaapissa odottamassa inspistä. Pitäisi varmaan mennä kurssille hakemaan oppia. Kirjoista olen kastellut tähän mennessä, mutta vielä en ole saanut tehtyä…

 3. Eilan perikunta kiittää näistä kuvista ja lähettää tekijälle terveisiä! Eivät mokomat uskaltaneet itse jättää kommenttia.

  Olisiko Ukkolan Akoilla muuten käyttöä videonauhoille? Yhdellä tuttavalla olisi tarjota ilmeisesti isompikin määrä.

 4. Eilan perikunta
  Me akatkin olemme ylpeitä noista pikkuryijyistä ja villakirjontatöistä sivuillamme. On ihanaa, että joukossamme on Eilan kaltainen taitaja.

  Pirkko
  Kyllä me otetaan vastaan nuo videonauhat. Lointa niihin ei ole vielä saatu, mutta olen esittänyt sellaista ja kannatustakin se on saanut. Jos saamme vielä lahjoituksena nauhoja, niin eiköhän loimikin pian ilmaannu

 5. Tiitsa ja Rusina
  kiitos käynnistä, kerron Eilalle mitä olette sanoneet hänen töistään. Kommenttinne ovat olleet näkymättömissä, siksi että WordPress ohjelmamme on pettänyt sähköpostin lähettämisessä ja meillä on ollut kommenttien etukäteistarkastus voimassa joulun aikana olleen spamhyökkäyksen johdosta.

 6. Hei Leena! En ole enää ihan varma, onko niitä videonauhoja enää saatavissa vai menivätkö jo muille. Mutta tarkistan asian ja jos niitä vielä on, niin yritän tuoda ne mukanani Akoille pääsiäiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.