Helmikuu on tullut, tulleet valkohanget …

Ukkolan kuukausikokous oli tänään helmikuun ensimmäisenä keskiviikkona. Vaikeita asioita ratkaistavana, mutta hyvin niistä kekustellen selvittiin ja kudontapiirimme tulevaisuus näyttä valoisalta.

Pienkurssit kiinnostavat. Olemme saaneet hyvän taitajan opastamaan meitä kahvipussikassien punonnassa. Kurssi on lauantaina 13.3. 2010 klo 10.00. Muutama ulkopuolinenkin saattaa mahtua mukaan, jos sinua kiinnostaa, niin ota yhteys Leenaan.

kassi.jpg

Tulevan opettajamme tekemä mallikassi on oikein napakka. Kyllä siinä kelpaa maitopurkkeja kotiin kantaa.

Sovimme että Erja joka kuukausikokouksen yhteydessä neuvoo meitä kauniiden lahjapakettien tekemisessä.

lahjapusseja.jpg

Esimakua tulevasta saimme, kun hän näytti miten pieniä sieviä pussukoita tehdään.  Ukkolaan on hankittu tätä varten hyviä tarvikkeita ja me voimme siellä  käydä itse paketoimassa lahjojamme aina tarvittaessa.

Kuvansiirtokurssin sovimme tapahtuvan pienryhmissä Leenan toimiessa ohjaajana. Näihin ryhmiin  ovat myös ulkopuoliset tervetulleita. Sovitaan yhteisiä aikoja useampia, joten ilmoita halukkuutesi sähköpostilla Leenalle. Näistä linkeistä näet mistä on kyse: Kuvan siirto kankaalle ja puullemetalliin.

Sarin vetämä saippuakurssi tapahtuu huhtikuussa ja tarkempi ajankohta sovitaan myöhemmin.

Pia sai kangaspuista pois kauniin keltaruskean talvimaton keittiöönsä, mutta siitä jäi kuva ottamatta, mutta Sarin kehräämät villalangat sentään tulivat kuvatuksi:

sarinlangat_11.jpg

Sari on kehrännyt rusehtavan langan näistä Pirtin kehräämön kehruutähteistä apulankana kaksinkertainen hahtuva. Valkea lanka on tehty villalevystä ja apulankana on ohutta valkeaa villalankaa. Tämän langan Sari aikoo värjätä.

sarinlangat_2.jpg

Nämä langat ovat taas tuosta Pirtin kehruu tähteestä , apulankana villalankaa.

sarinlapanen1.jpg

Lapaset ovat jo melko valmiit, peukalot vain puuttuvat. Sari on neulonut ne kaksinkertaisella langalla, omaa kehruutaan ja ohutta ruskeaa villaa samanaikaisesti. Tuntuvat yllättävän pehmeiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *