Ukkolassa on avoimet ovet

Meillä on menossa myyjäiset. Ne alkoivat tänään 3.12. ja jatkuvat huomenna ja vielä itsenäisyyspäivänä klo 10.00-16.00. Samallahan ne ovat avoimet ovet. Tänäänkin kävi käsityötuttuja meitä tapaamassa ja heille oli mukava esitellä loimiamme. Netti sivujen ylläpitäjänä minua erityisesti lämmittivät saamani terveiset, kun puolen päivän jälkeen menin Ukkolaan. Meitä oli tultu tapaamaan ja ostoksia tekemään aika pitkän matkan takaa ja kävijät olivat blogimme uskollisia seuraajia. Kiitos käynnistä, pidetään yhteyttä.

Nyt laitan vielä muutamia tänään räpsimiäni kuvia myyntituotteista niitä varten, jotka harkitsevat suunnata autonsa nokan kohti Suonsaarta.

Loimien esittelyn saa jokainen Ukkolassa kävijät, samoin hän pääsee tekemään Sarin opastuksella tupsuja. Minä taas opetan kirjovirkkausta sitä haluaville, tosin itsenäisyyspäivänä olen vanhainkodin aulassa tekemässä rekipeittoa. Vanhainkodilta on pyydetty, että tekisimme jotain, mitä vanhukset voisivat katsella ja muistella menneitä. Minun lisäksi siellä on Jaana esittelemässä sukunsa vanhoja käsityöaarteita, Erja taitaa sitoa huovan hapsuja ja Eeva kauppaa joitakin myyjäistuotteitamme ja ohjaa omaisia  ostoksille Ukkolaan.

Tavataan Ukkolassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.