Tiedottamista ja akanpolku

Eilen oli alkaneen vuoden ensimmäinen kokoontuminen Ukkolassa. Oikein mukavasti oli akkoja paikalla. Juttelimme menneestä vuodesta, mukavista ja ikävistä asioista. Kävimme palautekeskustelua myyjäisistä ja päätimme hieman muuttaa systeemejä seuraaviin. Loimien tilanne myös katsastettiin ja totesimme rahatilanteemme hyväksi, kiitos valtion opintokerhotukien. Marja aloittaa puheenjohtajana ja hänen tilalleen varapuheenjohtajaksi tulee Raili. Sari hoitelee edelleen sihteeri-rahastonhoitajan tehtäviä. Minä, Leena, sitten jatkelen tämän blogin vastaavana ja toivon toistenkin taas joskus kirjoittelevan tänne juttujaan. Sähköpostiahan meille voi lähettää ukkolanakat. net osoitteeseen, etunimi ja @ vain tuohon eteen.

Uusia kursseja on tulossa, 24.1.2012 klo 18 aloitamme huovutus kurssin.  Seuraavista kokoontumisista sovitaan tuon kerran yhteydessä.  Teemme koruja huovasta ja helmistä Omia huovutusneuloja ja alusta on syytä ottaa mukaan. Kursseillemme voivat myös ulkopuoliset osallistua pientä korvausta vastaa. Jos sinua tämä kiinnostaa, niin ota yhteys Leenaan tai Sariin.

Sari on luvannut pitää myös kahvipussikurssin aivan uudella tekniikalla. Sekin tulee nyt talvella, todennäköisesti maaliskuulla, jolloin saamme kurssihuoneemme vähän lämpimämmäksi. Tästä tulee ilmoitus myöhemmin. Tuolla ylähyllyllä niitä on, mitä aiomme tehdä. Voit etukäteen kysellä asiasta Sarilta.

Nyt sitten akkanpolku mattoon. Meidän oli tarkoitus laittaa muurahaisen polku loimi. Matosta ei nyt ihan tullut sellaista, minkälaisen muurahaisen polun olimme tottuneet näkemään. Jonkun aikaa ihmeteltyämme totesimme jotain olevan pielessä sidoksessamme, mutta kaunista mattoa siitä tulee, joten tämänhän on selvä akkanpolku.

Olimme kovasti otettuja, kun Jyväskylästä asti oli myyjäisemme huomattu ja kun vieraamme vielä ihastuivat juuri akanpolkuun, niin tätä vielä muisteltiin kokouksessa. Sitten hoksasimme, että sidos oli unohtunut laittaa sähköpostilla sitä haluavalle. Yhdessä päätimme julkaista akanpolun. Tässä se sitten on sinulle ystävä hyvä ja kaikille  kudonnan harrastajille. Olkaa hyvä!

Kysykää, kysykää, jos on jotain epäselvää. Polkemisjärjestys näyttää olevan vasemmalta oikealle. Eilen illalla Kerttu kutoi akanpolkua ja hän polki oikealta vasemmalle ja kertoi  loimemme nousevan näin paremmin. En ottanut kuvaa, mutta teen sen, jos asia kiinnostaa. Minusta matto näytti samalta kuin nuo muutkin.

Uusi otsakekuva, kuuraa Saimaalla, on Jaanan ottama.

 

4 vastausta artikkeliin “Tiedottamista ja akanpolku

  1. Sydämellinen kiitos, akanpolku näyttää tosi kivalta. Tuota on joskus kokeiltava. Innostavaa uutta vuotta teille kaikille. Pirkko

  2. Ompas upeaa muurahaisenpolkua, mutta minulta puutuu orvokin niisintä(olisiko sama kuin ruusukkaalla) sekä poljenta ja sidonta tiedot, olisiko mahdollista saada niitä mistään.

    terveisin Liisa

    1. Orvokki on yksi tavallisen ruusukkaan poljenta järjestys. Joten sido ruusukkaaksi, minä laitan poljennan tulemaan sinulle noin kahden viikon sisällä, kun menen Ukkolaan. Enkähän minä sen jostain löydä.

  3. laitoin akanpolku loimen puihin ja innolla aloin kutomaan…mutta se reuna! miten saan reunasta siistin ja kauniin? jätin reunalangat tasoon, eli en laittanut niidensilmän lapi…ok, reuna oli kaunis,MUTTA reunalangat lörpöttää paljon löysemmällä….kohta menee hermot! malli on kaunis ja haluaisin niin oppia kutomaan kauniita mattoja…vai onko kohtaloni epäonnistua aina mattojen kanssa?kiitos jo etukäteen.t. tumpelo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *