Tölkin ”knipsuja”

Ompa siitä aikaa kun olen viimeeksi kirjoitellut. Käsitöitä olen tehnyt koko ajan kahvipussikasseja, knipsutöitä, poppanoita, shaaleja, pyyhkeitä, mattoja, saippuoita, jne. ja nyt syksyn tullen villasukkia sekä uudessa huushollissa maalaus hommia.

Tämä knipsujen virkkaus sitten on hauskaa puuhaa jos vain aika riittäisi, kun olen vasta muuttanut, tavaroille pitää löytyä paikat  ja töissäkin pitää käydä.

Kerääminen on ihan ok, pesu hoituu helposti, MUTTA se knipsujen käsittely …

Se on hidasta, tarkkaa ja käsiä kuluttavaa puuhaa. Jotta virkkuu lanka ei rispaantuisi on oltava erityisen tarkka kaikkien pikki särmien poistamisessa. Kun sen jaksaa tehdä kunnolla on lopputulos sen vaivan arvoinen. Unikkeja, ihania pusseja ja laukkuja suntyy. Malleja sekä käyttötarkoituksia on monia.

Tässä muutama kuva tällähetkellä valmiina olevista töistä.

Pari uutta on tekeillä… toivottavasti valmistuvat joulumyyjäisiin.

Yksi ajatus artikkelista “Tölkin ”knipsuja””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *