Syksyisiä kransseja

Että oli hankala tehdä syksyisiä kransseja, kun luonnosta ei tahdo löytyä materiaalia. Kokonaan havusta tulee liian jouluinen… , marjat eivät tahdo kestää… ,       

kuva1: tässä paju pohjalla katajaa, koriste omenoita, juhannusruusun marjoja, lehtikuusen käpyjä ja juurakko

kuva2: no löytyyhän sitä kun oikein kehittelee: heiniänippuja+narua,  sisalnarusta saa kivoja palloja,  katajaa ja kaupan teko marjoja

kuva3: saniaista löytyi oven pielestä, vähän isompia käpyjä metsästä, säkkikankaan pala tilkkulootasta ja pehmeä neulaista kuusta pihan reunalta (aivan ihana materiaali tehdä kransseja kin ei pistele ja säilyykin pitkäkke kevääseen kun ei hevillä tiputa neulasia).

Kaikenlaista materiaalia on tarttunut mukaan tuolta luonnosta kun koiran kanssa lenkkeillään. Lähes joka kerta on jotain kainalossa. Harmi vaan kun on niin lämmintä että esim. paju tekee  silmuja ja ne heikentävät varren laatua punontamateriaalina. On siellä kyllä helpompi liikkua ja löytää kaikkea kun lunta ei vielä ole.

Yksi ajatus artikkelista “Syksyisiä kransseja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *