Isoäidinneliöt

Mikkelissä kävi tilkkubussi 15.2 ja tietty minä piipahdin siellä. Ensimmäinen tilkku tuli aivan liian tiukkaa. Sitten otin 4,5 koukun ja yritin tehdä mahdollisimman löysää. Johan onnistui! Se siintä…………… mun osuus ennätys peitosta suoritettu.

Aikani asiaa hauduteltuani kaivoin kotoa pussin pohjalta pikku kerät esille ja telkkaria katsellessa rupesin kokeilemaan (koukku nro 5).

Himo kasvaa syödessä! Niitä rupes syntymään aina vaan lisää kun piti kokeilla et jos laittaisin tuon värin keskelle ja toisen sitten jne. Päätin laittaa aina ulommaisen kerroksen samalla värillä että saan jotain yhdenmukaisuutta.

Nyt on se vaihe että pitäisi vielä päättää millä värillä kokoan palat.

Suosittelen muillekin tämä on kivaa puuhaa, kerien loppuja löytyy varmaan kotoa tai ei se uusikaan kerä paljoa maksa ja tuotos menee hyvään tarkoitukseen.

2 vastausta artikkeliin “Isoäidinneliöt”

  1. Kiitos kommentista ! Kävin tänään ukkolassa ja katselin siellä olleita tilkkusia kun vein sinne ne valkeat langat. Just äsken sain viimeisen vauvannutun valmiiksi ja jo ihan syyhyttää ruveta taas neliöitä rustaamaan, mutta ensin on tehtävä peikon varpaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *