Etiopia-nuttuja

Laitoin isoäidinneliöt huilille ja tein vuorostaan vauvoille nuttuja. Ensimmäiset sinisävyiset nutut vein keräyspisteeseen enkä muistanut niitä kuvata, mutta Leena oli nopea, joten akkojen pääsivuilla nekin löytyy.

Tässä eräitä hyviä kirppis löytöjä. Eli siis löysin siistin neuleen, purin sen, vyyhtesin, pesin, kerin ja neuloin uuteen muotoon (kun ei laske omalle työlle hintaa saa edulleisesti) ja …VOLAA saa aikaan upeita tuotoksia vähällä rahalla / laadusta tinkimättä.

Ajattelin että paikallinen väestö tykkäisi vahvoista väeristä.

Tulee niin hyvä olo kun voi sillä mitä itse osaa (esim.neulominen) tuottaa toiselle mielihyvää tms. Jakaa omastaan vaikka vähänkin. Kun moni tekee saman, niistä kertyy…ties kuinka paljon.

Ja sitten hieman hillitympää väriskaalaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *