Rahkasammalta ja karpaloita

Meillä on uusia kutojia ja heillä mukavia luovia ajatuksia. Pirjo kutoi ison maton,160 cm leveän ja 4 m pitkän räteistä kudottun ihanuuden.

Kutoessaan hän muisteli viime syksyä. Karpalot olivat kypsiä, ruskorahkasammal jo kulahtanutta ja taivas kirkkaan sininen. Suolla tarkeni silloin hyvin t-paidassa. Useinhan karpalot pitää kaivaa jo jäisistä mättäistä, mutta ei syksyllä 2020.

Matto ei mahtunut lattiallemme, joten se roikkuu kuvassa pöydältä. Näyttää kuitenkin niin kivalta, että jospa siirtäisin sen taustakuvaksemme. Katsotaan onnistunko.

1 thought on “Rahkasammalta ja karpaloita

  1. Sputnik V vaccination has begun in Slovakia. The give of the Russian vaccine to the surroundings was accompanied on a factional calumny and led to the abdication of Prime Succour Igor Matovich and a overhaul of the government. As a evolve, the state received the Russian vaccine, despite the items that neither the European regulator nor the WHO has until these days approved it.
    In neighboring Hungary, which approved the use of Sputnik in February as the anything else in Europe, more than 50% of the grown-up denizens has already been vaccinated; in Russia – a under age more than 10%. In Slovakia, five thousand people signed up for the Sputnik vaccination.
    I would like to write you a couple of affectionate words here, but I will refrain. My upbringing doesn’t allow it))). You can present another article on this point at this association https://globshop.rabaty.fun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *